Fredagsbrev 46


Emneuge:

I denne uge har der været emneuge omkring fortælling. Der er blevet fortalt om “Den grimme Ælling”, “Klods Hans” og “Hans og Grethe”. Der har hver dag været planlagte aktiviteter for de forskellige grupper, samt der har været udflugter til Videbæk og Skjern bibliotek for at se teater. Der er blevet lavet “Klods Hans suppe”, der er blevet klippet og klistret – lavet flotte plancher omkring eventyrene, ælling-jagt og mange andre spændende ting. I morgen sluttes det hele af med en fælles samling, hvor de voksne vil lave teater for børnene. En sjov afslutning på en rigtig skøn uge.

Rejsegilde fredag den 16. nov. kl. 14.00

I forbindelse med at spærene er rejst, er det en stor fornøjelse at byde jer alle ind til rejsegilde fredag den 16. nov. kl. 14.00. Vi sørger for lidt godt til ganen, og så håber vi ellers at se rigtig mange.

Vel mødt – Peter

Arbejdsdag lørdag d. 17. november

På lørdag er der arbejdsdag. En arbejdsdag med flere forskellige projekter. Der skal bla. gøres hovedrent, sættes stakit op og males i Tarzan.

Hvis I tænker, at I kan hjælpe med at sætte stakit op, så tag gerne tøj med til at være udenfor samt evt. en skruemaskine.

I næste uge:

I næste uge begynder vi på julegavefremstilling! DERFOR husk nu ikke at spørge for meget ind til, hvad der bliver lavet i denne uge – det kan være frygteligt svært, at holde på hemmeligheden.

Derudover skal Mellem- og udegruppen på kreativ værksted med Lise, hvor de skal fremstille pynt til Velling Kirke. Det er efterhånden blevet en tradition, at vi pynter kirken op til december. I år er det stjerner der er temaet. Det bliver så smukt.

 

På mandag d. 19. november bliver Sigfred 5 år. Et stort tillykke til ham. Udegruppen skal hjem til fødselsdag tirsdag d. 20. november. De skal være her seneste kl. 8.45. De er tilbage igen kl. 13.30.
Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina