Fredagsbrev uge 38


Kære alle forældre i Naturhuset.

Tak for jeres store indsats til havedagen. Vi nyder fliserne i bålhytten, de ny-fejede fliser rundt om Naturhuset, de nyklippede hække, ukrudtet er væk og alt det andet, der blev ordnet denne arbejdsdag. Da jeg kiggede ud til jer, kunne jeg også fornemme en rigtig god stemning og et godt arbejdsfællesskab omkring alle gøremålene. – Det er så skønt at se, og det betyder meget for alle os, både børn og voksne, der er her i Naturhuset hver dag.

 

 

 

Forældreråd

Naturhusets forældreråd har været samlet, og afhold sit første møde.

Rådet konstituerede sig således:

Formand: Pia (mor til Emily og Karoline)

Sekretær: Janni (Konrads mor)

Medlem: Stina (Johannes mor)

Medlem: Nina (Asger Thues mor)

Medlem: Joachim, (Joes far)

Fra Naturhuset: Ann-Sofie og Ulla

 

Sæt kryds i kalenderen

Onsdag den 29. september fra kl. 14.30 til 16.00.

Her har forældrerådet kaffe og the på kanden i Naturhuset, når du henter dit barn. Du kommer bare i det tidsrum, som det passer dig og så længe det passer dig. Formålet med forældrekaffen er, at I forældre får hilst på hinanden, og får hyggesnakket lidt.

Som noget nyt vil Forældrerådet også være en slags mentor for nye forældre i Naturhuset. De vil tage kontakt til den nye familie for at byde dem velkommen i fællesskabet omkring Naturhuset.

Husk hver fredag:

Vores gæve rengøringsdame, Karina gør alle garderober rene i weekenden.

Husk: at tømme dit barns garderobe for alt tøj, når I holder weekend! – Så er det meget nemmere for Karina at komme til.

 

 

Nye børn i Naturhuset:

Den 1. oktober byder vi Alexander og Erik velkommen i børnehaven.

Vigtig info fra gymnastikudvalget:

 

Kære børn og forældre

På mandag d. 27/9 starter vi igen med gymnastik. Puslingeholdet er for alle børn i Naturhuset og vi træner fra kl 15.15-16.15. Vi henter børnene i Naturhuset, hvor de får en jakke og støvler på. I som forældre skal selv afhente dagens andre ting – madpakke, drikkedunk osv. -afhentning skal ske ved omklædningsrummene.

Der bliver lagt en seddel i børnehaven, hvor I bedes skrive barnets navn, hvis de skal med.

 

Vi glæder os – hilsen trænerne🤸‍♀️

 

 

 

Til info:

  •  Der er stort antal RS-virusramte børn uden for normal sæson i regionen
  • Tendens til, at mange af børnene er helt små.

Der er netop produceret en kort videofilm til bl.a. sociale medier med børnelæge Mette Holm fra Aarhus Universitetshospital, der fortæller om RS-virussen samt giver en række anvendelige råd til småbørnsforældrene: https://fb.watch/88npG46h9N/

Der kan desuden henvises til forældrevejledningen på www.rs.rm.dk (og på engelsk www.rs-eng.rm.dk). Selvom den er til forældre, kan daginstitutioner m.fl. eventuelt også have gavn af beskrivelsen af symptomer mv.

 

Rigtig god weekend herfra.

Mange hilsner

Ulla