Fredagsbrev uge 40+41


Fredagsbrev uge 40+41:

Der bliver cyklet, klatret i træer, øvet nye yoga-øvelser, gået på tur, fejret en fødselsdag, lært nye sange, klippet karton-æbler og lavet kastanjedyr her i Naturhuset. Alt i alt – en skøn blanding af leg og læring.

 

 

Fødselsdage her i Naturhuset:

For os i Naturhuset er det vigtigt at fejre det enkelte barns fødselsdag. Det er stort at blive 3, 4, 5 eller 6 år – og helt særligt at blive fejret af kammeraterne og de voksne.

  • Som Guldsmed er det muligt at invitere gruppen hjem til fødselsdag. De andre grupper fejres her i huset.
  • Enten kl. 9.15 eller kl. 10.30 til samling. Her er det op til jer forældre, om I vil være med. – I er meget velkomne.
  • Kage el andet er fint at have med, en lille pose med fx popcorn er også fint. Der frabedes: slikkepinde, karameller, bolsjer og balloner.

Aftal gerne med dit barns kontaktperson eller i gruppen, om dag og form.

 

 

Retningslinjer tøj i Naturhuset:

  • Nej til halstørklæder og huer med bindesnore. Ja til halse- disser og elefanthuer med velcro-luk.

 

  • Nej til luffer-snore gennem flyverdragten. Ja til luffer, der er vandtætte og passer barnet, ellers kan dit barn ikke gribe omkring legetøjet udenfor. Hvis I sender handsker med, så tjek gerne om barnet selv kan tage sine handsker på. Vi hjælper gerne efter behov.

 

  • Nej til støvler, som ikke støtter godt. Ja til støvler med velcro-luk, og en god bund, så barnet kan stå fast.
  • Ved brug af hættetrøjer, så putter vi hætten ind under flyverdragten, når barnet skal ud, på grund af sikkerhed.

 

Vi modtager gerne nogle aflagte gummistøvler og regntøj!

 

 

Motionsdag den fredag den 15. oktober:

Vi vil meget gerne markere motionsdagen, og har haft forskellige forslag på bordet, og den bedste løsning vi er kommet frem til at gå en tur alle mand i vores skønne lokalområde. Så vi går en tur til Fjorden. Herefter er vi i gang med at planlægge en happening, hvor vi skal fejre at vi kan lave bål i Naturhuset igen. Vi har haft god forældrehjælp til at få lagt fliser i bålhytten og nu også hjælp til at få lavet en bålramme, som kan markere en sikkerhedsmæssig afstand til bålfadet. Vi glæder os til at kunne lave en lille sjov-festlighed på denne fredag.

Personaleinfo:

Kristina er fra og med uge 40 blevet langtidssygemeldt.

Info omkring uge 42:

En del både børn og voksne holder efterårsferie i uge 42. I den uge er der fælles pasning for børnehavebørn og SFO-børn i Naturhuset – og det er måske særligt rart for de nye forældre at vide, at den måde kører den på i flere af skolernes ferier.

 

Uge 41:

Mandag:

Tirsdag: Solsikkerne og Mælkebøtterne på biblioteket for at se Remsesjov af Lotte Salling. De hentes med bussen kl. 8.45.

Guldsmedene er også på tur.

Onsdag: Mælkebøtterne på tur.

Torsdag:

Fredag: Motionsdag og indvielse af bålhytten.

RS- Virus:

Kig gerne på den ophængte plakat omkring symptomerne på RS virus, som jeg har hængt op i Naturhuset i dag, og se gerne forældrevejledningen på linket herunder.

RS-virus er normalt et fænomen, der gør sig gældende i vintermånederne fra november og frem. Danmark har imidlertid siden juni oplevet en ekstraordinær forekomst af RS-virus. Samtidig har antallet af smittede børn ligget langt over det normale niveau for RS-sæsonen. Dette billede genfindes i Region Midtjylland, hvor kapaciteten på hospitalernes børneafdelinger er voldsomt udfordret.

Der kan desuden henvises til forældrevejledningen på www.rs.rm.dk

 

 

Rigtig god weekend herfra.

Mange hilsener

Ulla