Fredagsbrev uge 43 og 44


Kære forældre.

Mon I så den fine lille artikel her fra Naturhuset i Ringkøbing Ugeavis i uge 42: glimt fra bålhyttens genåbning. Det var startskuddet til at få mere gang i udelivet her i Naturhuset. Og dét der med bål, det kan altså noget. Sanserne bliver stimuleret.  Duften og smagen fra bål mad er noget helt særligt.

 

Personalenyt:

Børnene sagde farvel til Kristina i går. Som Kristina selv sagde til børnene, så var det ikke helt farvel, da vi stadig kan hilse på hende over på skolen, hvor hun fremadrettet får nogle opgaver.

Vores rengøringsdame, Karina har sagt op pr. 1. december. Så vi mangler en til at gøre rent i Naturhuset ca. 15 timer om ugen. – så hvis I kender nogen, der ville være god til det, og er interesseret i sådan en stilling – måske en studerende eller efterlønner, så bed dem endelig om at kontakte Ulla.

Vi mangler brænde:

Er der mon nogle af jer, der har så meget brænde, at I kan undvære noget? Så modtager vi det meget gerne – gerne tørt og kløvet træ, som bare er klar til et godt bål.

Sæt kryds i kalenderen:

Mandag den 13. dec: forældrekaffe i forbindelse med Luciaoptoget. Luciaoptoget er fra kl. 8.45 til 9.05, og herefter er der mulighed for at drikke en kop kaffe sammen med de andre forældre i Naturhuset.

Fredag den 10. december: her må I endelig bede børnenes bedsteforældre om at sætte kryds i kalenderen. Her inviterer vi til kirkegang og bedsteforældredag. Det mere præcise tidspunkt kommer senere.

HUSK: vi følger skolens juleferie, og har lukket fra og med mandag den 20. december og åbner igen mandag den 3. januar 2022.

 

 Verdensholdet i Velling, nyt klubtøj og generalforsamling i VUIF 

 

Der sker en masse i VUIF i øjeblikket! Tirsdag den 2.11. kl. 19.15 kommer  Velling-drengen, VUIF- og Verdensholdsgymnasten, Niels Hamborg Pedersen og fortæller om sine oplevelser med Verdensholdet. Det er i Multisalen, det er gratis, og alle er velkomne. Gå ikke glip af denne springlegende!

 

VUIF´s nye klubtøj er klar. Det kan prøves og bestilles i Sportigan i Ringkøbing fra uge 42 til uge 46. Se de forskellige muligheder i vedhæftede fil. Julegaven kan måske allerede være reddet.

 

VUIF holder ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 9.11. kl. 19.30 i klubhuset, Rydbjergvej 8. Dagsordenen indeholder følgende punkter:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af ny kasserer
  3. Forslag om et yderligere menigt bestyrelsesmedlem i VUIF´bestyrelse (forslaget fremsættes af bestyrelsen)
  4. Evt.

VUIF´s bestyrelse

Åben skole på Velling friskole:

Torsdag den 4. november holder vi Åben Skole på Friskolen fra 15.30 – 17.00. Det er en god mulighed for ”nye” forældre til at besøge og se skolen. Der er sikkert nogle førstegangsforældre til kommende skolestartere her fra Naturhuset, som har nogle spørgsmål – så benyt endelig muligheden for at se skolen og få en snak og en kop kaffe med Birgit og Anette, som har de yngste klasser og ligeledes vil Karoline, skoleleder og Birgitte, viceskoleleder, være på skolen.

 

 

En corona-påmindelse:

Hvornår anbefales test af børn? Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn i grundskolen samt i dagtilbud mv. først og fremmest testes i disse situationer:

  • Hvis barnet har symptomer på COVID-19. Brug en PCR-test.
  • Hvis børn fra 3 år bliver nær kontakt til en person uden for hjemmet fx en smittet klassekammerat eller et smittet barn på stuen i dagtilbuddet. Læs mere om anbefalinger for test mm. for børn, som bliver nære kontakter i skolen, dagtilbud mv. eller i fritiden i Sundhedsstyrelsens pjece Er dit barn nær kontakt?
  • Hvis barnet bliver nær kontakt til en person, de bor sammen med fx en forælder eller en søskende. Brug PCR-test til alle test. Læs mere om de generelle anbefalinger for nære kontakter og find pjecer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, som også er gældende for børn, som bliver nære kontakter til en smittet i hjemmet.
  • Hvis der er spredt smitte på skolen eller i dagtilbud mv., og dit barn skal testes én gang. Brug enten en PCR-test eller en hurtigtest.
  • Hvis det i situationer som fx forud for indlæggelse eller særlige procedure er relevant at kende smittestatus hos børn. Læs mere i Sundhedsstyrelsens Retningslinjer for håndtering af COVID-19 i sundhedsvæsenet.

HUSK: endelig at vakse hænderne sammen med dit barn ved aflevering!

 

Uge 44:

Mandag: En gruppe har yoga

Tirsdag: Guldsmedene tager til fødselsdag hos Alma på tirsdag 9-13 og skal blot have en lille madpakke med.

Solsikkerne tager på tur til Byens Legeplads.

Onsdag: Mælkebøtterne tager på tur.

Torsdag: Vi begynder at lave december-hemmeligheder

Fredag: Vi begynder at lave december-hemmeligheder

 

Rigtig god weekend herfra til jer alle.

Mange hilsner Ulla