God sommer


Kære alle

Sommerferien er lige om hjørnet og traditionen tro, har vi været på skolen for at se den vigtige og meget afgørende fodboldkamp imellem 8. klasse og lærerne på Velling Friskole – en tradition der har været i rigtig mange år. Det er super hyggeligt og noget børnene bliver opslugt af, for hvem skal man lige heppe på? Skal det være 8. klasse, hvor vores 4 legetanter er eller skal det være lærerholdet, hvor børnene kender Peter og Martin? Uha det er altid en svær ting, men heldigvis er børn meget ukompliceret – de vælger dem de syntes, der skal vinde og ikke hvem de andre hepper på 😉

Her i Naturhuset kan vi nu se frem til sommerferiepasning. Der er en del børn tilmeldt både i børnehaven og Satellitten, og programmet for de forskellige uger lover på nogle rigtig gode uger.

Her kommer lige lidt praktisk info omkring ferieugerne. Hvis jeres barn holder fri eller er syg, vil vi stadig gerne, at I ringer til Naturhuset om morgenen og giver besked.

I uge 31 er der fællespasning for både Naturhuset og Satellitten. I uge 27, 28 + 32 er der åbnet både i Naturhuset og i Satellitten. Der er i disse uger fællespasning fra kl. 6.15 – 8.00, derefter går skolebørnene i Satellitten. De børn der går i Raketten, og som er tilmeldt sommerpasning skal i uge 27 og 32 være i Satellitten.

 

Pr. 1. august starter der 4 nye børn i yngstegruppen hos os:

Thøger – lillebror til Thilde

Alfred – lillebror til Sophie i 0. klasse

Aleksander – lillebror til August

Joe – er tilflytter fra Silkeborg

Vi byder børnene og deres forældre velkommen til Naturhuset – Vi glæder os til, at de skal være en del af vores hverdag.

Personale info:

Efter sommerferien kommer der til at være udskiftninger i personalegruppen.

Rune stopper hos os d. 15. august – han flytter til Århus. Vi kommer til at savne Rune og hans guitar utrolig meget. Istedet for Rune har vi ansat Rasmus pr. d. 15. august. Rasmus vil være nogle formiddage i børnehaven, men vil arbejde alle eftermiddage i Satelitten.

Celina stopper hos os d. 31. august, hun skal til at læse til lærer. Vi vil savne Celina og hendes mini diskotek på terrassen. I Celinas stilling har vi ansat Libby, som vil være tilknyttet udegruppen sammen med Betina.

Annette har sagt sin stilling op pr. 31. juli – hun har fået arbejde i køkkenet ved Nordkraft. Vi ønsker Annette alt muligt held og lykke i hendes nye arbejde, vi kommer til at savne hende rigtig meget.

Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 26. august 2020:

Dette års generalforsamling har ladet vente på sig af gode grunde. Det har været vigtigt for bestyrelsen at fastsætte en dato, hvor vi kan møde talstærkt op. Der er tradition for at deltage, og da en friskole og børnehave er forældrenes, er det vigtigt at gøre sin indflydelse gældende i forhold til, hvem der bliver valgt ind. Fire er på valg, og alle genopstiller. Det er selvfølgelig dejligt, men det skal bestemt ikke afholde andre fra at stille op. Sæt et stort kryds i kalenderen.

Mikro-sommertræf den 6. september

Glæd jer, for VUIF arrangerer en hyggelig idrætsdag for børn og voksne søndag den 6.9. fra kl. 10 – 13. Hoppeborge, fodboldturnering, volleyball og andre sjove aktiviteter er på programmet. Der er plads til alle, og medbragte pølser kan vendes på grillen. Sæt kryds i familiekalenderen den 6.9.

Bestyrelsen

 

Afslutningsvis vil jeg fortælle om, at der er forældremøde torsdag d. 20. august – sæt X i kalenderen allerede nu.

Dette bliver det sidste fredagsbrev inden sommerferien – der kommer fredagbrev ud igen i uge 32.

Med ønsket om en rigtig god sommer til jer alle.

På personalets vegne – Kristina