Julebrev 2018


Kære alle børn og forældre

Kalenderlyset er så småt ved at være brændt langt ned, og inden længe er der juleferie. Vi ønsker og håber, at I vil nyde juleferien sammen med jeres kære.

December er blevet nydt fuldt ud både i børnehaven og i Satellitten. Børnehavebørnene har nydt, at der har været: drillenisser, julefrokost, nissesamlinger, Luciaoptog og mange andre ting. I Satellitten har der været Bedsteforældredag med juleklip og hygge. En rigtig hyggelige dag, hvor børn og deres bedsteforældre nød hinandens selskab. Derudover fik de gjort et kæmpe arbejde med at få pyntet op. Ja Gertrud Sands julestue er næsten flyttet ind.

Vi ser frem til et nyt og spændende år i Naturhuset. 2019 står og venter på os – det glæder vi os til, hvad må det bringe os…..

I januar kommer der nye ansigter i Naturhuset. Vi byder nemlig velkommen til vores nye pædagog Anja. Anja bliver den gennemgående voksen i Satellitten sammen med Mette Ø. og derudover skal Anja også have timer i børnehaven. Vi byder også velkommen til Charlotte. Charlotte skal arbejde som medhjælper i børnehaven frem til 1. maj.

Afslutningsvis vil vi gerne sige tak for det skønne samarbejde vi har med jer.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår

De bedste julehilsner fra 

Ann-Sofie, Mette K., Mette Ø., Betina, Joan, Lise,

Rune, Anni, Annette og Kristina