Julebrev 2019


Kære alle børn og forældre

Kalenderlyset er så småt ved at være brændt langt ned, og inden længe er der juleferie. Vi ønsker og håber, at I vil nyde juleferien sammen med jeres kære.

December er blevet nydt fuldt ud både i børnehaven og i Satellitten med alt hvad dertil hører.

Børnehavebørnene har nydt, at der har været: drillenisser, julefrokost, nissesamlinger, Luciaoptog og mange andre ting. Drillenisserne har som altid været et kæmpe hit og vi nyder hver gang børnene kommer og fortæller om, hvad nisserne nu har fundet på – tak til alle jer forældre, fordi I vil være med til at gøre dette til en hyggelig ting – det er noget som vi oplever mange skønne grin og latter af. For blå mælk kan få alle børn til at grine…

I Satellitten har der været bedsteforældredag med juleklip og hygge. En rigtig hyggelige dag, hvor børn og deres bedsteforældre nød hinandens selskab. Der har været mulighed for julehygge, juleklip og ikke mindst en julefilm. Samtidig har det været et ønske fra personalet at der har været ro og tid til ingenting i december – noget børnene også en gang imellem trænger til. Derudover fik de gjort et kæmpe arbejde med at få pyntet op. Samtidig vil vi her fortælle, at Satellitten nu har fået deres egen Facebook side – Satellitten Velling kan den findes under.

Vi ser frem til et nyt og spændende år i Naturhuset. 2020 står og venter på os – det glæder vi os til, hvad må det bringe os…..

Afslutningsvis vil vi gerne sige tak for det skønne samarbejde vi har med jer.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår

Vi ses igen d. 6 januar

De bedste julehilsner fra 

Ann-Sofie, Anja, Joan, Pernille, Betina, Lise, Celina, 

Kristian, Mette, Annette og Kristina