Uge 18


I dagligdagen mærker vi stort set ikke noget til Corona. Alle vores nye vaner som ekstra håndhygiejne og rigtig meget udeliv er efterhånden så indgroet i os. Det er eneste der stikker ud, er brugen af mundbind ved aflevering og afhentning, men det er nu ikke noget børn eller personale tænker på. Vi vil begynde at få børnehaven tilbage som den var inden Corona, dette forstået på den måde, at nu skal der findes legetøj frem og der skal være nok af det. Vi har stadig vores vaskehold fra 8. klasse som kommer og vasker legetøj for os og det er vi meget glade for! De gør det super godt og gør en kæmpe indsats.

I tirsdag blev alle vores Groovy Girls fundet frem efter at have været væk i meget lang tid. Til KÆMPE glæde for specielt pigerne og til drengenes glæde blev vores ridderborg fundet frem, her mangles der nu lige lidt riddere, drager og andet tilbehør, så jeg må vidst hellere på indkøb og have suppleret dette op. Det nye legetøj, er lige ved siden af dukkekrogen og da jeg i går kiggede ind i rummet lidt over klokken 8, sad Rasmus lænket i sofaen omgivet af rigtig mange børn. Her fik han serveret kaffe, kage og en is samtidig med at han skulle give en af Groovy dukkerne tøj på og snakke seje riddere! Det er da at multitarske 😉 Rasmus sad med den skønneste ro og total nærværende omkring børnene – fantastisk .-)

Personaleinfo

Anni er gravid og venter barn nummer to sammen med hendes mand Søren – et stort tillykke til dem. Anni går fra på barsel slut juni og Anne Mette kommer ind i Annis vikariat. Anne Mette begynder d. 1 august.

Libby er sygemeldt i de næste tre måneder – Libby er blevet opereret i går og operationen er gået lige som den skulle. Simone er vikar for Libby.

I næste uge og uge 20

Mandag: Gruppe 2 på tur

Tirsdag:

Onsdag: Gruppe 1 på tur

Torsdag: Kr. Himmelfartsdag LUKKET

Fredag: LUKKET

I uge 20:

Mandag: Gruppe 2 på tur

Tirsdag: Yoga og massage for en gruppe børn

Onsdag: Gruppe 1 på tur

Torsdag: Raketten skal på tur.

Fredag:

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina