Uge 19


Kære forældre

Tak for en helt igennem hyggelig og meget afslappende forældrekaffe i går. Så dejligt at se, hvor mange der havde muligheden for at komme forbi. Forældrerådet havde sørget for, at der var forældre, der havde bagt kage og lavet snobrødsdej – derudover blev der stegt pølser over bål. Alt sammen noget, der bragte stor lykke ved både små og store. Ikke mindst betød det meget for børnene, at de fik mulighed for at lege med deres forældre i børnehaven. Vi så op til flere forældre, som fik en ridetur på vores heste eller var med oppe i klatretårnet. Snobrødsbagning kan være krævende – uha det kræver meget tålmodighed…. En svær kunst, når man er tre år, og man gerne vil det hele. Flere forældre endte med at være dem, der sad ved bålet og lavede snobrødet færdigt, men det gav nu alligevel også nogle gode snakke hen over bålet.

Samtidig kunne vi fornemme, hvordan snakken gik blandt forældrene, og det var lige præcis det, at vi også ønsker for disse arrangementer.

Tak til forældrerådet for det gode initiativ til forældrekaffen, og tak for jeres arbejde med indkøb og planlægning.

Nuværende bestyrelsen i Naturhuset og Friskolen

Fra venstre Ole Green, Pia Øllgaard, Mitzie Hedevang, Jesper Korsholm (formand),Anita Gohr (sekretær), Thomas Bjørnsgaard (næstformand), Søren Kristensen (kasserer)

Forældrehjælp d. 28. maj fra kl. 12.00 – 16.00

Tirsdag d. 28 maj skal personalet på pædagogisk eftermiddag. Vi mangler derfor nogle forældre eller bedsteforældre, der kan hjælpe her i børnehaven. Hvis der er nogen, der har lyst  og mulighed for at hjælpe, må I meget gerne kontakte mig – ring eller send en mail.

I næste uge:

Børnehaven:

Mandag: Der laves kreativ for en gruppe.

Tirsdag:

Onsdag: Kommende ugegruppe skal på tur.

Torsdag: Vi går alle på skolen for at se Generalprøven på deres forårsstykke.

Fredag: LUKKET ST. Bededag

 

Mini SFO:

Mandag: 7.45 – 12.00

Tirsdag: 7.45 – 14.30 De skal på tur til Vesterhavet.

Onsdag: 7.45 – 13.30

Torsdag: 7.45 – 12.00 Vi går alle på skolen for at se Generalprøven på deres forårsstykke.

Fredag: LUKKET ST. Bededag

 

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina