Uge 2


 

Kl. 9 samling

Vi har i personalegruppen sidst i efteråret drøftet vigtigheden af, at have en samling først på dagen i de enkelte grupper eller i den store gruppe.

Vi ser det som en værdifuld start på dagen, at vi alle sidder samlet  – for at se hinanden i øjnene, være samlet, blive opmærksomme på hvem der er her og hvem der er syg eller har fri. Endvidere vil vi også fortælle om, hvad formiddagens program er samt, at der er mulighed for at fortælle de andre noget, hvis man har noget på hjertet.

Vi har besluttet, at vi hver dag vil holde samling kl. 9.00 og vi har allerede gjort det nogle gange. Vi kan se vigtigheden og effekten af at give plads og tid til samlingen – uanset om den er kort eller lang.

Så kære forældre! Her har vi brug for jeres støtte og opbakning til dette nye tiltag. Vi vil opfordre jer til at gøre jeres barn/børn den tjeneste at være her inden kl. 9 – så vidt det er muligt. Det gør så meget godt for børnene.

I næste uge

Mandag:

Tirsdag: Udegruppe kl. 9 – 14.30. De skal have cykeltrafikdag. Husk cykel, cykelhjelm og en hue de kan have under cykelhjelmen.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 – 12.

Torsdag: Udegruppe kl. 9 – 13, de skal ud i det blå. For yngstegruppen og mellemgruppen er der maddag – vi skal have boller i karry med ris. Husk en lille madpakke.

Fredag: Der skal fejres fødselsdag for Laura og Julie.

Fri for Mobberi forældreaften, tirsdag d. 29. januar

I har alle fået en indbydelse til forældreaften. Vi håber på stor opbakning. Husk at få jer tilmeldt senest d. 22. januar. Sedlen hænger på tavlen ved indgangen.

 

Søndag d. 20. januar bliver Laura og Julie 5 år.

Et stort tillykke til dem begge med fødselsdagen, vi håber de får en skøn dag.

 

 

 

 

 

Kan selv – vil selv…

I dag har I alle fået udleveret en pjece, pjecen ligger på jeres barns garderoberum. Kan selv – vil selv er en ny kampagne fra Arbejdstilsynet og BFA Velfærd og offentlig administration. Den peger på 6 gode vaner hos forældre, medarbejder og børn, der skal hjælpe med at forebygge arbejdsskader og passe bedre på det pædagogiske personale.

Her er et par eksempler på nogle af de gode vaner, som børn godt selv kan:

  • Tage tøj af og på
  • Rydde legetøjet op, når legen er færdig
  • Dække bord og hælde op
  • Gå ind på stuen om morgenen, så medarbejderne kan tage imod uden at løfte.

Uddrag fra artiklen:

“Det giver børn selvtillid, når de kan selv, og det øger motivationen for at lære mere”

 

Med ønsket om en god weekend!

På personalets vegne – Kristina