Uge 20+21


Onsdag drog hele børnehaven afsted på tur til Camp Åvang. Vi ville gerne afsted på en tur, hvor vi kunne være afsted i lidt længere tid, så der var god tid til leg og fordybelse.

Allerede onsdag morgen kunne vi mærke børnenes forventningsglæde, de var spændte, og bare glædede sig til at komme på tur med deres venner, og taskerne kom på ryggen mange gange. For mange var det også et helt nyt sted vi skulle hen, et sted de ikke kendte, og da vi skulle have fiskenet med, var der mange der havde planlagt fisk til aftensmad.

Vi traskede afsted hånd i hånd, stor og lille sammen, humøret var højt og der blev både snakket og sunget imellem rækkerne.

Halvvejs til Camp Åvang holdte vi en velfortjent pause, vi sang fødselsdagssang for Nellie og nød vores medbragte chokoladekiks og æbler. Det var skønt, og pludselig føltes det sidste stykke ikke så langt.

Efter en hyggelig og sanselig tur i et traktorspor gennem en rapsmark, hvor vi pludselig følte os meget små mellem de høje raps, kom vi endelig frem til vores destination.

Vi havde en fantastisk dag med masser af leg, der blev fisket, og øv, der var ikke nogen fisk, men det var også lige meget, for så var der siv og græs vi kunne fange. Vi tændte bål, legede alle mine kyllinger, læste bøger, spillede fodbold og meget mere. Der blev leget på kryds og tværs, store og små, drenge og piger og så er det fedt at se, hvordan nye lege opstår og fantasien bliver brugt, når der ikke er en legeplads som vi plejer at have.

Det var en rigtig dejlig tur og vi tænker mange af oplevelserne, er blevet  delt med jer derhjemme.

I næste uge:

Mandag: 2. Pinsedag LUKKET

Tirsdag: Raketten har cykeldag. En gruppe fra børnehaven skal have Yoga.

Onsdag: Gr. 1 skal på tur til Ølstrup hvor Jeppe og hans forældre har inviteret til at fejre Jeppes fødselsdag i deres skov.

Torsdag: Raketten har cykeldag – de skal cykle til Ringkøbing K. Nellie skal fejre fødselsdag her i børnehaven.

Fredag:

I uge 21:

Mandag: Gr. 2 skal på tur.

Tirsdag: Josefine og Johanne starter i Naturhuset – et stort velkommen til pigerne, vi glæder os til at de skal være en del af vores hverdag. Johanne er lillesøster til Atle.

Onsdag: Gr. 1. skal på tur

Torsdag:

Fredag:

Med ønsket om en rigtig god weekend

På persoanlets vegne – Kristina