Uge 22+23


Sikken en fantastisk legeplads vi mødte mandag morgen – så meget der var blevet lavet til arbejdsdagen, virkelig skønt. Børnene har taget det i brug og de første par dag var der stortset ikke børn på legepladsen – de var alle i den nye have. Jeg fik dette skønne billede af Stine, Caroline, Alma, Asta og Alva som havde lavet mikrofoner med Monja – publikummet var klar og så blev der ellers sunget på livet løs. Der har været et udvalg af personale som har stået for nytænkning af legepladsen og Pernille og hendes mand Hans har stået for alt den kæmpe planlægning med at bestille hjem og få det hele til at flaske sig på dagen. En kæmpe tak til dem for det arbejde!

I går morges da jeg mødte ind på arbejde, lå der er et bev til mig fra nogle piger i Satellitten – på brev der stod der “Hejsa. et nyt forslag. nye senge til Barbie. Vi har brug for det!” Efterfulgt af en del hjerte. Jeg fik bare det størst smil og blev så glad – det er da elevdemokrati der vil noget! I skal absolut ikke snydes for et billede af brevet og så må jeg vidst hellere komme igang med at få bestilt senge.

Børn i balance

Jeg nævnte for et godt stykke tid siden, at vi var igang med at tænke vores hverdag igennem. Dette har vi arbejdet med siden januar og er efterhånden godt i mål. Vi begynder ikke på det før d. 1. september, da Ulla også skal være en del af det. I kommer til at høre meget mere om det på vores forældremøde i august – datoen kommer snarest. Men I skal da have lidt at vide.

  • Fri for Mobberi bliver udfaset og alle børn får deres Brumlebamser med hjem i løbet af i næste uge. Vi udfaser det ikke fordi vi ikke syntes det er vigtigt at have fokus på, men fordi vi syntes, at der sker meget lidt fornyelse gennem Red barnet og det ligger så meget i vores værdisæt at vi gør tingene. Vi vil istedet prøve at finde noget nyt vi kunne blive inspireret af.
  • Grupperne som I kender dem bliver også lavet lidt om og der kommer andre navne til dem. Udegruppen kommer nu til at hedde “Guldsmedene”  – navnet er valgt fordi de i deres sidste år bliver flyveklare til skolen. Yngste og mellemgruppen bliver nu blandet og gruppenavnene bliver – “Mælkebøtten og Solsikken”. Børnene får at vide hvilken gruppe de kommer i inden sommerferie, men vi venter lige på nogle klistermærke som der skal sættes på deres garderoberum istedet for deres Brumlemærke. Her har der også været et udvalg som har fundet vores navne – navne der passer til Naturen og os.
  • Alle grupper får fast en turdag og vi vil prøve i år at udegruppen “kun” har en lang turdag istedet for to dage. Vi har oplevet, at det bliver for meget for børnene med to turdage i starten af året  – muligvis kan det være der kommer en turdag mere i løbet af året. Deres turdag bliver tirsdag fra kl. 9 – 14.30. Solsikkegruppen har turdag mandag og mælkebøttegruppen har turdag torsdag.

Det var lidt af det der kommer til at ske. Personalet har virkelig ydet en indsats med at tænke det hele igennem og det bliver så godt 🙂

Fodbold dag

Det var meningen at fodboldudvalget vil have lavet en mindre fodboldturnering den 12. juni. Det bliver aflyst på grund af kort tid til at planlægge det.  Det er vigtigt at I sætter X i kalender søndag den 5. september. Der holder fodboldudvalget en fodbold dag for børn og træner. Det bliver sjovt!! Mere info kommer senere.

Mvh fodbold udvalg

I næste uge:

Vi har ikke planlagt det store de næste 14 dage, da vi vil gribe nuet og være spontane. Dog er der lidt planlagt.

Mandag: Pernille og Joan er på kursus i Specialpædagogisk massagei Silkeborg hele dagen, så gruppe 2 skal ikke på tur.

Tirsdag:

Onsdag: Gruppe 1 går på tur

Torsdag:

Fredag:

I uge 24:

Mandag: Gruppe 2 på tur

Tirsdag: Yoga for en gruppe børn

Onsdag: Gruppe 1 på tur

Torsdag:

Fredag:

Med ønsket om en rigtig god weekend.

På personalets vegne – Kristina