Uge 25


Bekendtgørelse om genåbning af dagtilbud, skoler og institutioner er forlænget til den 1. august 2020 – dette var med i Nyhedsbrevet fra børne og undervisningsministeriet. Egentlig kommer det ikke til at betyde så frygtelig meget for vores dagligdag. Man kan sige, at det unormale efterhånden er blevet det normale for børnene og for de voksne. Dermed ikke sagt at vi ikke længes efter vores normale hverdag, for det gør vi utrolig meget, og vi glæder os så meget til, at vi igen kan begynde at holde samlinger eller lege indenfor, være kreative, og bare se hvordan børnene fordyber sig i legetøjet eller hinanden.

Dette gør de jo allerede nu udenfor, men jeg ved, at de længes efter at lege med vores legesager, være vilde i Tarzan, male med Lise og ikke mindst ved jeg, at ønsket om dukkekrogen og dertilhørende kaffeselskab er stort.

Udelivet er skønt, og vi nyder i den grad det helt fantastiske sommervejr juni har givet os indtil videre, jeg tænker at I hver dag får de mest beskidte børn med hjem – for solcreme og sand er den perfekte opskrift på dette 🙂

I næste uge:

Mandag: Mellemgruppe skal på tur. Yngstegruppe skal fejre fødselsdag for Siff.

Tirsdag:

Onsdag: Kommende udegruppe skal på tur 9 – 13

Torsdag:

Fredag: Vi skal alle på skolen og se fodboldkampen imellem 8. klasse og lærerne.

Med billedet af en glædestrålende Emily, der fejrede sin 4 års fødselsdag i dag, vil jeg ønske jer en rigtig god weekend.

På personalets vegne – Kristina