Uge 34


“Højt som et hus

Lille som en mus

Bred som en vej

Smal som en streg

Flad som en pandekage”

Denne remse bliver flittigt brugt i yngstegruppen lige nu og bringer simpelthen de skønneste smil frem hos både store og små. Billedeserien herunder viser de skønne børn og ikke mindst deltagende voksne 🙂

Kære forældre

En generalforsamling er mange ting. For nogle lyder det som en lidt tør aften med tal og opfølgning. Men det er heldigvis så meget mere. Generalforsamlingen dækker nemlig over beretninger om året, som gik både i børnehaven og skolen. En status på hvor vi er nu, og hvilke tanker der gøres om fremtiden. En aften hvor vi hører om det fællesskab, som er i og omkring børnehaven og skolen. Vi møder hinanden som forældre, og det i sig selv er super hyggeligt.

Så jeg håber, at mange af jer forældre i børnehaven har tid og lyst til at deltage i generalforsamlingen, og hører om tankerne nu her i børnehavelivet, men også omkring fremtiden, som venter for mange af os, når vi bliver en del af friskolen.

Ses vi?

På vegne af bestyrelsen – Anita Gohr

 

I næste uge:

Mandag:

Tirsdag: Udegruppetur 9 – 13.30 – de skal fejre fødselsdag for Johanne. Mellemgruppen skal fejre fødselsdag for Ida Marie.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 – 12. Generalforsamling kl. 19.30 i Multisalen på Velling Friskole.

Torsdag: Udegruppe 9 – 13

Fredag:

HUSK: at vi hver dag gerne vil have regntøj, gummistøvler og skiftetøj med.

Vi ses i aften

På personalets vegne – Kristina