Uge 35


I onsdags ved generalforsamling overraskede bestyrelsen personalet med først en lille video og derefter en gave. Et unik krus der er fremstillet af kunsteren Otto Pilgaard, som er forælder til Bjørn i 2. klasse og Frida i 4. klasse. Videoen var med Otto omkring hvordan kruset var blevet fremstillet samt hvilke tanker der var gjort omkring gaven.

Dette var en særlig tak fra forældrene til alt personalet i denne specielle Coronatid og en tanke som alt personalet blev meget glad for – alle fik valgt lige præcis det krus der passede til dem. Tak til jer forældrene for denne flotte påskønnelse af vores arbejde.

Der blev afholdt valgt til bestyrelsen og bestyrelsen består af:

Thomas Bjørnsgaard (far til Albert og Storm i Friskolen)

Anita Gohr (mor til Kamma og Magnus i Friskolen)

Søren Kristensen (far til Alfred og Signe på Friskolen)

Pia Øllgaard (mor til Viktor, Bertram og Camille på Friskolen)

Mitzie Dybdahl Hedevang  (mor til Emil og Alberte i Friskolen og Alma i Naturhuset)

Ole Green (far til Siff i Naturhuset og  Scott i Friskolen)

Anette Barbesgaard (mor til Astrid, Peter og Anne-Mai i Friskolen)

Bestyrelsen har besluttet at, konstitueringen kommer til at ske på den første bestyrelsemøde i september.

Forældrerådet i Naturhuset:

Til forældremødet d. 20. august blev der valgt følgende forældre til forældrerådet:

Mette Nordestgaard – mor til Caroline N. i udegruppen

Stina Bjerg – mor til Atle i udegruppen

Monica Poulsen – mor til Arthur Georg i mellemgruppen.

Fodbold VUIF:

Kære sandkasse hold

Dejligt at se fodbold er i  gang igen. Husk man betale kontingent. Gå på Vuif hjemmesiden og klik på fodbold eller klik på linket. Finde det hold man skal betale for.

https://vuif.eu/index.php/aktiviteter/fodbold

Mvh Fodbold udvalg

Tilbud fra Ringkøbing-Skjern kommune:

Corona fremadrettet:

På forældremødet blev retningslinjerne fremadrettet gennemgået og er her kommer nogle af punkterne. Vi har som udgangspunkt lavet retningslinjerne frem til d. 1. januar 2021, men vi evaluerer på det løbende og efterhånden som vi bliver orienteret omkring retningslinjerne. Ved andre spørgsmål må I kontakte mig.

  • Legetøjsdage er aflyst frem til d. 1. januar. Under dette gælder også, at vi ikke vil have bamser (undtaget sovebamser), legetøjssmykker og ligende.
  • Dagplejen kommer ikke på besøg før til januar.
  • Ved fødselsdag skal det, der deles ud være indpakket og ikke noget man selv har bagt eller blandet. Man må meget gerne købe en kage ved bageren. Vi forsætter på samme måde som det hidtil har været, at det er de voksne der deler ud.
  • Udegruppen tager ikke hjem til fødselsdage frem til d. 1. januar, men vi vil meget gerne fejre deres fødselsdag i fx forundringens have, Almas skov eller her i huset.
  • Der bliver sat et rullebord frem ved køleskabet, hvor I kan sætte madpakken og så sørger personalet for, at den kommer i køleskabet.
  • Ved sygdom skal børnene som hidtil blive hjemme i 48 timer efter deres sidste symptom.
  • Vi vil fortsat være så meget som muligt udenfor så husk godt med skiftetøj, regntøj, termotøj, tyk trøje, sko, gummistøvler og evt. en tynd hat.

Fra på mandag må I selv gå ind i huset for at afleverer børnenes ting og hente det igen om eftermiddagen. Det skal være en kort aflevering, hvor I går ind af den almindelige hoveddør men I skal gå ud af døren i køkkenet, så vi får en god passage. I skal komme i god tid, da det er vigtigt at I holder afstand og at der ikke er for mange i garderoben på samme tid. I skal sørge for at jeres barn vasker hænder når de kommer i børnehaven.  Huske at spritte jeres hænder af når I kommer til børnehaven og når I går igen.

I må ikke gå ind i institutionen hvis I har tegn på symtomer!

Jeg vil i fredagsbrevet skrive, hvis der er noget der bliver ændret eller tilføjet. Hører I ikke noget forsætter vi som hidtil.

I næste uge:

Mandag:

Tirsdag: Udegruppe 9 – 14.30, de skal i forundringens have.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 -13, de skal ud i det blå.

Torsdag: Udegruppe 9 – 13, de skal i Almas skov.

Fredag:

Lørdag: Arbejdsdag

 

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina