Uge 36


I tirsdag var der musiksamling – alle musikinstrumenter som vi kunne finde frem blev brugt, trommer, tamboriner, rasleæg, maracas, claves og flere andre ting. Det hele til kæmpe stor jubel for børnene. Rammen var sat og så måtte vi se hvordan det ville lyde…. Alle spillede det bedst de havde i sig og bevares de første 5 minutter var ikke en skønkoncert, men derimod en ordentlig flok børn der spillede, alt imens humøret var helt i top. Dette var også tanke bag musiksamlingen, at børnene bare skulle have lov til at give den gas og at det forhåbentlig blev det fedeste oplevelse at spille sammen – efterfølgende er jeg blevet spurgt, af flere omgange fra børnene fra yngstegruppen, hvornår vi skal larme igen….. At dømme ud fra den iver og de ansigtsudtryk der var under samlingen og de billeder der er taget, kan jeg godt forstå, at de gerne vil snart igen.

Musikken kan noget og så er det ligegyldig om man kan spille eller ej – altså når man er barn. Det handler om at tør give den gas, turde lave fejl og ikke mindst at man har det sjovt.

Skiftetøj skiftetøj skiftetøj……..

Husk at der skal være godt med skiftetøj i børnenes garderoberum – mindst to sæt af hver. Med alt den regn der kommer for tiden har vi brug for det og vi har intet man kan låne.

VUIF:

I næste uge:

Mandag: Pigerne fra mellemgruppen skal til Stauning Friplejehjem, de skal være her senest kl. 8.45.

Tirsdag: Udegruppe 9-14.30: De skal have cykel/trafikdag.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 -12: De skal på skolens legeplads

Torsdag: Udegruppe9 – 13: De skal til Camp Åvang

Fredag:

 

Med ønsket om en rigtig god weekend.

På personalets vegne – Kristina