Uge 37


I mandags var yngstegruppen på den skønneste tur til byens legeplads – hvert barn udstyret med en lille plastikpose. Målet for udflugten var, at de skulle samle forskellige materialer i naturen – herunder hyben, blade, kogler, grene og så videre. Alt hvad de fandt skulle bruges torsdag til kreativ.

Produktet blev de skønneste glas med et fint stykke stof rundt om låget. Børnene har fået deres glas med hjem og mon ikke de pynter dejligt rundt omkring i de forskellige hjem – efteråret i de smukkeste farver.

Havedag i lørdags:

Tusind tak til alle jer der var med i lørdags. Alt omkring Velling Friskole og Naturhuset ser så flot ud. Det var en fornøjelse at være til arbejdsdag, dejligt at mærke glæden ved at være sammen igen, alle de børn der hyggede sig fantastisk og ikke mindst sikke et arbejde der blevet lavet. Det er virkelig fantastisk med den store opbakning fra jer forældre og ikke mindst fra alle børnene.

Bestyrelsen:

Den nuværende bestyrelse havde deres først møde i tirsdags og har konstitueret sig:

Formand: Anita Gohr

Næstformand: Søren Kristensen

Kasser: Thomas Bjørnsgaard

Sekretær: Mitzie Hedevang

Bindeled til Naturhuset: Anette Barbesgaard

Menig: Ole Green

Menig: Pia Ølgaard

 

Corona fremadrettet i Naturhuset:

Da vi oplever der kan være lidt tvivl om hvordan retningslinjerne er i Naturhuset, kommer det som vi tidligere har skrevet i et fredagsbrev.

Vi har som udgangspunkt lavet retningslinjerne frem til d. 1. januar 2021, men vi evaluerer på det løbende og efterhånden som vi bliver orienteret omkring retningslinjerne. Ved andre spørgsmål må I kontakte mig.

  • Legetøjsdage er aflyst frem til d. 1. januar. Under dette gælder også, at vi ikke vil have bamser (undtaget sovebamser), legetøjssmykker og ligende.
  • Dagplejen kommer ikke på besøg før til januar.
  • Ved fødselsdag skal det, der deles ud være indpakket og ikke noget man selv har bagt eller blandet. Man må meget gerne købe en kage ved bageren. Vi forsætter på samme måde som det hidtil har været, at det er de voksne der deler ud.
  • Udegruppen tager ikke hjem til fødselsdage frem til d. 1. januar, men vi vil meget gerne fejre deres fødselsdag i fx forundringens have, Almas skov eller her i huset.
  • Der bliver sat et rullebord frem ved køleskabet, hvor I kan sætte madpakken om morgnen og så sørger personalet for, at den kommer i køleskabet.
  • Ved sygdom skal børnene som hidtil blive hjemme i 48 timer efter deres sidste symptom.
  • Vi vil fortsat være så meget som muligt udenfor så husk godt med skiftetøj, regntøj, termotøj, tyk trøje, sko, gummistøvler og evt. en tynd hat.

Når I afleverer og henter skal det være en kort aflevering, hvor I går ind af den almindelige hoveddør men I skal gå ud af døren i køkkenet, så vi får en god passage. I skal komme i god tid, da det er vigtigt, at I holder afstand, og at der ikke er for mange i garderoben på samme tid. I skal sørge for at jeres barn vasker hænder, når de kommer i børnehaven.  Huske at spritte jeres hænder af når I kommer til børnehaven, og når I går igen.

I må ikke gå ind i institutionen hvis I har tegn på symtomer!

Hvis jeres barn er utilpas eller I er usikre på om barnet er frisk må det ikke komme i børnehave – vi følger de retningslinjer som vi har fået af Sundhedsmyndighederne.

Jeg vil i fredagsbrevet skrive, hvis der er noget der bliver ændret eller tilføjet. Hører I ikke noget forsætter vi som hidtil.

 

Gymnastik VUIF:

I næste uge:

Mandag: Mellemgruppen skal fejre fødselsdag for Asger.

Tirsdag: Udegruppe 9 – 13, de skal ud i det blå.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 – 12, de skal på gårdbesøg ved Økoladen i Højmark.

Torsdag: Udegruppe 9 – 13, de skal have Fri for Mobberi. Yngstegruppen skal lave kreativ.

Fredag: Fri for Mobberi samling

 

Med dette skønne billede af mellemgruppen, vil vi ønske jer alle en rigtig god weekend.

På personalets vegne – Kristina