Uge 39


Billederne er fra Udegruppens tur i tirsdag – hvor de var ved Lyngvig fyr. De havde en helt fantastisk tur og sikke en flok mega seje børn – alle var med i Fyret og var med ude og nyde den flotte udsigt.

Personaleinfo:

Kære forældre og børn i Naturhuset.

Efter store overvejelser har jeg valgt at sige mit arbejde op i Naturhuset. Det har været en svær beslutning, for jeg er/ og har været en stor del af Naturhuset. Jeg har nydt min rejse – den har været sjov, lærerig, berigende og været helt unik. Naturhuset er et helt specielt sted, hvor der er så mange skønne og meningsfulde værdier.

Jeg har elsket at arbejde med:

  • De skønne, umiddelbare og livsbekræftende børn
  • Engagerede forældre, som vil stedet det bedste
  • De skønneste, fantastiske, idérige, skøre og engagerede kollegaer.

Jeg vil komme til at savne det hele mega giga meget.

Efter 12 1/2 år med Naturhuset er jeg nu klar til at vende blikket imod andre horisonter og muligheder i mit arbejdsliv. Dette for at få nye og flere kompetencer i spil, samt for at få nye udfordringer. Med gode sommerfugle i maven er jeg spændt på, hvad fremtiden vil bringe. Jeg har min sidste arbejdsdag fredag d. 29. november.

De varmeste og hjerteligste Brumleknus fra Mette

Ny sekretær:

Kære forældre,

Først vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige et par ord om mig selv, så I ved, hvem der fremover sidder inde på kontoret.

Jeg hedder Sine Grønlund Jørgensen og bor på en landejendom i Hover med min kæreste og vores datter på 1 år. Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet på Friskolen, og I er altid velkommen til at stikke hovedet ind, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

Vi har lavet lidt om i måden, hvorpå betalingerne bliver opkrævet. Denne information er henvendt til de forældre, som både har børn på Friskolen og i Naturhuset. Betalingerne har tidligere været samlet som en opkrævning, men som noget nyt har vi delt det op, så der fremover kommer to opkrævninger – én for Friskolen og én for Naturhuset.

Skulle der være spørgsmål omkring dette, er I ligeledes velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med jer.

De bedste hilsner

Sine Grønlund Jørgensen

I næste uge:

Mandag:

Tirsdag: Udegruppe 9- 14.30: De skal ud i det blå.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 – 13: De skal til fjorden.

Torsdag: Udegruppe 9 – 13: De skal på biblioteket.

Fredag:

Tirsdag starter Stine hos os hun skal starte i yngstegruppen – Vi byder Stine og hele hendes familie et stort velkommen til Naturhuset og vi glæder os til at de skal være en del af vores hverdag. Tirsdag er også dagen, hvor vores nye medhjælper Celina starter.

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina