Uge 39


Jord til bord er startet igen! Torsdag var mellemgruppen på besøg hos Kamma og Magnus – de skulle på bondegårdsbesøg. De havde en skøn formiddag, hvor de fik lov til at klappe og ae kalvene, samt give dem mad. De så de store køer, hørte dem brøle. Spændende var det, da de så køerne gå ind i mælkerobotten – først hvordan de blev vasket, inden de derefter blev malket. Hurtigt blev beholderen fyldt- en proces som børnene syntes var spændende at følge med i.

De sluttede af i haven, hvor der var tid til leg, hygge og til at spise madpakker. De plukkede æbler, som de næste torsdag skal bruge til at lave æblegrød af.

Inden de tog hjem fik de alle en is samt en fin lille rygsæk, som de måtte få med hjem. De havde en super skøn formiddag med en flok skønne børn, der var meget interesseret i det hele.

Tusind tak til Anita og Niels Kristian fordi de måtte komme på besøg.

 

Maddag d. 8. oktober

Der er maddag d. 8. oktober. Der hænger en seddel på tavlen bag døren ved indgangen. I skal skrives på hvad jeres barn medbringer – en ting pr. barn.

GDPR:

Husk at få afleveret de udleverede sedler omkring persondataloven – Jeg skal have dem inden næste fredag.

Overtøj:

Vi vil gerne, at børnene hver dag har: Sko, gummistøvler, termotøj, regntøj, en tyk trøje, hue og vanter med. Derudover er det vigtigt med skiftetøj, samt lige at få tjekket skabet igennem efter sommeren. Flyverdragt og overtøj vil vi meget gerne vente med lidt endnu. Jeg skriver i fredagsbrevet, når dette bliver nødvendigt.

I næste uge:

Mandag: Udegruppen skal på besøg på Stauning Friplejehjem. De skal være her senest kl. 8.45 – de er hjemme igen kl. 12.

Tirsdag: Udegruppen 9 – 14.30, de skal “Ud i det blå”

Onsdag: Mellemgruppen skal på tur til Kirkestien.

Torsdag: Udegruppen 9 – 13, de skal til fjorden og Kirken. Mellemgruppen skal have “Jord til Bord”, de skal lave æblegrød. Yngstegruppen skal have bevægelse – husk tøj de kan bevæge sig i.

Fredag: Fælles Fri for mobberi samling, derefter skal yngstegruppen lave massageprogrammet fra Fri for Mobberi.

På mandag starter Isabel hos os – Isabel er lillesøster til Jazmin. Et stort velkommen til Isabel, vi glæder os til, at hun skal være en del af vores hverdag.

 

Med ønsket om en rigtig god weekend

Kristina