Uge 40


Hokus, pokus og parat,

Find din yogaknap og start.

Temaugen skal i gang,

Kroppen hopper, stærk og lang

Nik til alle der er med,

Send et venligt smil afsted.

Emneuge:

En skøn tema uge med ”Motion med relation” nærmer sig, og vi glæder os helt vildt. Det bliver en uge med masser af skønne aktiviteter, som stimulerer enhver sans, bevægelse, rytme, relation og følelse. Vi sætter stor fokus på at styrke gode relationer i nye fælles oplevelser, samt giver fantastiske muligheder for at etablere nye relationer igennem strukturerede pædagogiske aktiviteter.

Hver eneste morgen starter vi op med fælles samling, hvor vi lige skal have kroppen i gang med nogle skønne sanglege og gymnastiksange. Det ville være rigtig fint, hvis børnene er i huset senest 8.45. Alle dage anbefaler vi, at de har dejligt bevægeligt tøj på.

Mandag: Alle grupper kommer igennem Yoga ved Joan i Satellitten

Tirsdag: Drengegruppen og pigegruppen kommer på skift til Tarzanbane i gymnastiksalen. Om eftermiddagen tilbydes en dejlig gåtur for de der lyster.

Onsdag: Alle grupper kommer igennem musik og dans ved Betina og hendes musikant. Om eftermiddagen står den på gode gamle sanglege.

Torsdag: Grupperne bliver rystet godt rundt i en dejlig massage stund ved Mette, så både store og små kan gavne hinanden. Om eftermiddagen skabes et rum for bevægelsesleg på legepladsen.

Fredag: Dagen står på forberedelse til et dejligt fælles måltid omkring bålet til eftermiddagsmaden. Dette bruger vi formiddagen på at snitte og forberede i fællesskab, mens der skabes ro omkring en god Fri for Mobberi stund.

Billederne fra denne uge er fra torsdag morgen hvor der spontan opstod morgengymnastik – hvilket jo passer helt perfekt ind i vores emneuge.

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne Kristina