Uge 43


Så er vi i gang med hverdagen igen. I denne uge er der sket rigtig mange spændende ting – bla har vi to gange haft besøg af nogle forældre, som har lavet noget med børnene. Tak for det – det er rigtig skønt med disse input i løbet af en uge.

  • Vi har haft besøg af Annes far Mark, som havde sin traktor med – en blå Ford. Meget spændende! Børnene fik lov til at komme op og sidde i den og det var stort.
  • Vi har også haft besøg af Ingeborgs far Niels. Niels lavede musiksamling med ude- og yngstegruppen, akkompagneret af Rune. Det var rigtig hyggeligt og børnene nød det meget. Niels lærte dem nogle nye sange og børnene fik lært Niels nogle sange.

Overtøj

Nu er det ved at være tid til flyverdragter, hue, vanter og vinterstøvler. Vi vil stadig gerne, at der hver dag også er termotøj og regntøj med. Vejret er meget omskifteligt og det er godt at have noget at vælge imellem.

Maddag d. 5. november

Der er maddag d. 5. november. I starten af næste uge kommer der en seddel op på tavlen bag døren ved indgangen. I skal skrive på hvad jeres barn medbringer – én ting pr barn.

Åben skoledag

Torsdag d. 1. november holder skole åben skoledag fra kl. 15-17. En oplagt mulighed for jer kommende skoleforældre, at få et obligatorisk besøg og rundvisning samt mulighed for at stille spørgsmål.

Forældrekaffe torsdag d. 8. november

Vi har aflyst forældrekaffe denne dag, grundet et kursus om aftenen. Istedet vil jeg minde om at sætte kryds til morgen-forældrekaffe i forbindelse med Luciaoptog onsdag d. 13. december. Luciaoptoget er ca. kl. 8.30.

I næste uge

Mandag:

Tirsdag: Udegruppe kl. 9-14.30, husk cykel og cykelhjelm.

Onsdag: Mellemgruppetur 9-12

Torsdag: Udegruppe kl. 9-13. Åben skoledag på Friskolen 15-17.

Fredag: Fri for Mobberi samling for alle.

Juleferie 2018

Reminder: Vi har lukket i børnehave og i Satellitten fra fredag d. 21 december 2018 til onsdag d. 2. januar 2019. Begge dage er inklusiv.

Med ønsket om en rigtig god weekend

Mange hilsner Kristina