Uge 44


I denne uge har vi prøvet at løsrive os fra gamle vaner for børnene. Dette ved at lave om på spisegrupperne. I tirsdags sad yngste – og mellemgruppen sammen og i onsdags var det så yngste- og udegruppen. Henholdsvis begge dage med et barn fra hver gruppe sat sammen. Og hvilken succes det var!

Børnene var meget begejstrede over, at dette var muligt, og sikke mange fantastiske ting dette medførte. Snakken gik omkring bordet, og der blev hjulpet med, at pakke ostehaps og diverse andre ting ud, samt være behjælpelig med at hælde mælk og vand op. Mens vi spiste madpakker onsdag, spurgte jeg et af børnene fra yngstegruppen, om det nu også fik spist noget af madpakken. Prombte kom svaret fra det udegruppebarn, der sad ved siden af ” Der er spist et stykke rugbrød” og så var det vel svar nok!

Efter endt madpakke ville flere af udegruppebørnene gerne hjælpe de små med at komme ud, dermed at hjælpe dem med at komme i flyvedragt, vinterstøvler, hue og vanter. Her kom de i den grad på arbejde, men sikke et stykke arbejde de leverede. De var omsorgsfulde, behjælplige og gjorde arbejdet færdigt- SÅDAN!

At have sådan nogle omstillingsparate og friske børn, der er med på disse ting, er skønt og virkelig beundringsværdigt. Dette gjorde os voksne glade og stolte over at se, hvordan det hele forløb – hvordan de kopierede os voksne i vores arbejde og følte sig værdsat over, at de fik lov til at hjælpe. Her står fællesskab stærkt og viser, at alt er muligt, når vi hjælper hinanden.

I næste uge:

Mandag: Maddag – husk at medbringe det, som I har skrevet på sedlen samt en lille madpakke til formiddag.

Tirsdag: Udegruppe 9.00 – 14.30 – mulighed for at varme mad fra madpakken over bål.

Onsdag: Mellemgruppen skal på tur til Kirkestien.

Torsdag: Udegruppe 9.00 – 13.00, de skal på biblioteket.

Fredag: Fælles samling omkring Fri for Mobberi.

Turdage:

I næste uge er det sidste uge, hvor der er turdage for ude – og mellemgruppen. I uge 46 har vi emneuge, og derefter har vi pause fra turdage indtil uge 2 i det nye år.

Med ønsket om en rigtig god weekend

Mange hilsner Kristina