Uge 47


Denne uge har været fyldt med hemmeligheder – hemmeligheder for jer forældre. Uha det er svært at holde på. Men glæd jer til juleaften!

Billederne fra dette fredagsbrev er fra udegruppen i billedværksted. De har i denne uge lavet julepynt til Kirken. Temaet for dette års udsmyking er “Stjernehimmel”. Der er blevet lavet stjerner i mange forskellige størrelser og farver – stjerner med glimmer på. Stjernerne skal pynte omkring altertavlen, ved orglet og ved prædikestolen. Derudover er der blevet malet/tegnet billeder af Jomfru Maria og Jesusbarnet,  billeder som skal hænge på bænkene. Det hele bliver utrolig smukt og flot – det skal pynte hele december, så alle i byen får glæde af det.

På onsdag skal Lise og en gruppe børn i Kirken for at pynte, så det er klar til os på torsdag, hvor vi har børnejulegudstjeneste.

Udflugt til Forundringenshaven på Vestjyllands Højskole her i Velling!

Fredag d. 30. november skal alle børnene på tur til Forundringenshaven. Vi skal på nissejagt! Spændende om der er nogle nisser i Forundringenshaven. Til dessert skal vi varme æbleskiver over bål. Vi skal være ude hele tiden så husk: Tyk trøje, hat, handsker/vanter, varme støvler og flyverdragt.

Børnene skal have en taske med, hvori der skal være pakket:

  • Et sæt skiftetøj
  • En god stor og turvenlig madpakke
  • Drikkedunk
  • Bleer til de yngste

Vi kører afsted kl. 8.30, så hvis jeres barn bliver afleveret senere end dette, skal I aflevere dem i Forundringenshaven – der er en voksen derude fra kl. 8.30. Vi kører først hjem igen kl. 13.00, så ved afhentning før kl. 13.00 skal det ske i Forundringenshaven.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag sammen med jeres børn, og så krydser vi alle fingre for, at der kommer nisser….

I næste uge:

Mandag: En gruppe børn fra mellemgruppen skal lave kirkepynt med Lise. Vi skal fejre fødselsdag for Astrid.

Tirsdag: Der laves julegaver. Udegruppen skal til fødselsdag ved Ingeborg – børnene skal være her senest kl. 8.45, og de er hjemme til kl. 13.00.

Onsdag: Der laves julegaver. En gruppe børn skal med Lise i kirken for at pynte op.

Torsdag: Julegudstjeneste i Velling Kirke for børn og personale. Vi går fra børnehaven kl. 9.00, så børnene skal være her senest kl. 8.45. Når vi kommer hjem fra Kirke, skal vi fejre fødselsdag for Kamma.

Fredag: Udflugt til forundringens have. INGEN LEGETØJSDAG!

 

Kamma bliver 4 år torsdag d. 29. november. Et stort tillykke til hende.

 

 

 

 

 

 

Juestue på Velling Friskole fredag d. 30. november

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina