Uge 48


I går havde vi julegudstjeneste – en gudstjeneste der omhandlede temaet “Stjerner”. En meget smuk og højtidelig julegudstjenste i børnehøjde. Gudstjenesten bestod bla. af et krybbespil, som udegruppen fremførte. Billedet i fredagsbrevet er fra deres generalprøve i Naturhuset. Udegruppen gjorde det fantastisk godt, og det var et skønt indslag.

Derudover skulle alle børnene hænge en stjerne på juletræet – dette for at mindes Carl. En efter en gik børnene stille og roligt hen og fandt lige netop den gren de ønskede, at deres stjerne skulle hænge på. Det var meget stemningsfyldt, og resultatet var et smukt juletræ fyldt med næsten 50 stjerner.

Efter endt gudstjeneste gik børnene rundt i kirken og nød det flotte pynt, samt de fik lov til at gå op på prædikestolen, mens toner fra orglet spillede ” Til julbal i Nisseland”.

Tak til Vivian for julegudstjenesten – nu kan december komme, vi er klar og i julestemning.

 

Lucia forældrekaffe

Der er forældrekaffe i forbindelse med Luciaoptog onsdag d. 13. december. Luciaoptoget er ca. kl. 8.30. Forældrekaffe er umiddelbart efter optoget.

Vi byder gerne på en kop kaffe eller te,  samt en luciabolle. Håber der er mange, der har mulighed for at deltage. Det plejer at være meget stemningsfyldt med Luciaoptoget.

Nisser i december

Hver uge i december vil der være samling i de forskellige grupper inden madpakker. Samlingen bliver brugt på julesange samt nissetrækning.

I yngstegruppen er der to meget søde julemus, der kommer med hjem på besøg. Det foregår på skift, hvem der får en mus med hjem hver. På mandag vil børnene få at vide, hvornår de får en mus med hjem – I forældre får en seddel, hvor på I kan se hvornår jeres barn får en julemus med hjem. Julemusene laver ikke ballade eller spilopper, men lidt frække må de gerne være.

I mellem-og udegruppen er der i hver gruppe et nissepar. En nissemor og nissefar. På skift trækkes der et julehjerte med børnenes navne. Disse nisser er nogle rigtige drillepinde og de kan lave de sjoveste og skøre ting. Der følger en bog med hjem til hver nisse, i den skal I skrive hvad nissemor eller nissefar har lavet. Dette bruger vi til samlingerne, hvor det bliver læst højt. Fx. kan de finde på at lave blå mælk, putte ris i skoene, hænge toiletpapir i lamperne eller putte pebernødder i madpakkerne. Mere behøver det ikke at være og andre ideer er velkomne.

Håber meget I er med på dette nissedrilleri – det betyder meget for børnene og de ser frem til det.

I næste uge:

Mandag:

Tirsdag: Julefrokost – husk en lille madpakke

Onsdag:

Torsdag:

Fredag: Legetøjsdag  – en ekstra.

Rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina