Uge 49


Så er december endelig over os med alt hvad dertil hører. Selvom man egentlig godt kan sige, at det startede i fredags. Hele huset var pyntet op til jul, da børnene mødte ind om morgenen og minsandten om der ikke var kommet besøg af vores højtelskede julenisser – Rudy, Ragnhild, Robert og Rosa samt vores skønne julemus – Rasmus og Randi. De hang i lamperne og ventede egentlig bare på, at vi skulle holde samling og hvor heldig har man lov til at være…de havde taget små chokoladejulemænd til alle! Guf guf

I denne uge er der blevet arbejdet med vores små julehemmeligheder og ikke mindst var vi onsdag til vores årlige julegudstjeneste i Velling Kirke. En rigtig fin julegudstjeneste, hvor det var tilrettelagt til vores børn og i børnehøjde. Børnene var super dygtige til at være med i kirken og vi kunne efterfølgende mærke på dem, at det for nogle var noget de fortalte glædelig om. Vi føler os utrolig priviligeret over, at vi helt alene – 44 børn børn + voksne kan få en gudstjeneste med alt hvad dertil hører. Vi vil gerne sige 1000 tak til Vivian fordi hun gør det år efter år.

Jeg er en lille engel sød

Her i december har vi synget denne sang rigtig meget med børnene. Sangen er én vi for flere år siden fik lært af præsten fra Højmark i forbindelse med, at hun skulle holde julegudstjeneste for os i Velling kirke. Sangen er efterfølgende for os blevet en tradition, og vi synger den hver december. I får teksten her – melodien er “Jeg er en lille undulat”.

“Jeg er en lille engel sød

og jeg har små fine vinger

og over hovedet ja over hovedet

der er min glorie

 

Jeg bringer bud

fra himlens Gud

til alle jer her på jorden

og budet lyder og budet lyder

barn Jesus er født” 

I næste Uge:

Mandag: Yngstegruppen skal i Satelitten og lave kreativ.

Tirsdag:

Onsdag: Mellemgruppen fejre fødselsdag for Isabel kl 9.00

Torsdag: Mellemgruppen går på tur, men vi spiser vores madpakker i Naturhuset, derfor ingen drikkedunk og rygsæk.

Fredag: Luciaoptog kl. 8.30 og i den forbindelse forældrekaffe fra kl. 8.30 – 10.00.

Luciaoptog:

Fredag d. 13. december kommer 6. klasse fra Friskolen og går Lucia optog for os. Optoget begynder ca. kl. 8.30, og derefter er der forældrekaffe.

For at Luciaoptoget bliver helt optimalt vil vi gerne, at der ikke bliver afleveret børn imellem kl. 8.15 – 9.00, dette for at skabe ro omkring det hele.

Håber dette bliver respekteret.

 

Med ønsket om en rigtig god weekend

På personalets vegne – Kristina