Uge 6


Vi flyver over land og byer.

Helt op til hoppepudeskyer

Med fine vinger på. Det kan vi li’

Bare brug din fantasi

Bare brug din fantasi

En uge flyver afsted, når oplevelserne er i højsæde. Hold nu op en fantastisk rejseuge vi har haft, med børn der har været nysgerrige, modige, læringsparate og kreative. Vi startede hver morgenen med samling, hvor vi sammen gjorde os klar til at rejse til et nyt land. Vi har både fløjet og fantaseret os til nye verdener. Vi har hørt musik, lært om dyr, spist Japansk sushi, sunget sange, fået viden om livet i helt andre kulturer, blevet ansigtsmalet som aboriginers, været på løvejagt i junglen og bjørnejagt på isen, spillet instrumenter, fået de store Brumlebamser hjem, sumobrydning. Vores oplevelser vil nærmest ingen ende tage. Børnene har hver morgen mødt os med glæde og ideer til, hvor vores nye rejsemål skulle gå hen. Vi har fløjet vidt og bredt, jorden rundt, og i dag er vi vendt godt tilbage i vores eget skønne Danmark, hvor vi selvfølgelig slutter af med god dansk hygge og maddag. Vi takker mange gange for jeres bidrag til vores dejlige mad og vi takker endnu mere for nogle skønne idérige sjove, deltagende og kreative børn. Vi håber de med glæde har kunne fortælle og berette om de lande vi i løbet af ugen har besøgt.

Vi lander, vi lander, vi lander, vi lander

Langsomt i sol og i blæst

Vi lander, vi lander, vi lander, vi lander

For ude er godt, men hjemme er bedst

Fastelavn i Naturhuset:

Mandag d. 17. februar holder vi fastelavn i børnehaven.

Børnene må meget gerne komme udklædt allerede fra morgenen af, hvis de ikke har lyst til dette, hjælper vi dem i fastelavnstøjet. Vi begynder at slå katten af tønden kl. 9.30, derfor vil vi gerne, at børnene er her senest kl. 9.00.

Vi ser frem til en sjov dag – det er altid spændende hvor længe tønderne bliver hængende…. Sidste år krævede det en del arbejde med, at få tønderne ned.

Vigtige datoer til kalenderen:

Bedsteforældredag

Så er der sat dato for bedsteforældredag – det er onsdag d. 1. april fra kl. 9.00 – 15.00. Der kommer indbydelse ud i marts, men I må meget gerne give datoen videre.

Sommerfest

Så har forældrerådet sat en dato for sommerfesten – det er torsdag d. 25. juni fra kl. 17.00 – 19.00 – det er for hele familien. Forældrerådet laver en indbydelse som kommer slut maj.

Generalforsamling

HUSK at komme til generalforsamling for både Naturhuset og Friskolen onsdag d. 22. april kl. 19.30 – 22.00.

I uge 8:

Mandag: Fastelavn

Tirsdag: Udegruppe 9 -14.30, de skal i forundringens have.

Onsdag: Mellemgruppetur 9 -13, de skal på byens legeplads.

Torsdag: Udegruppe 9 – 13, de skal ud i det blå og have yoga i det fri. En gruppe fra mellemgruppen skal have massage.

Fredag:

Med ønsket om en rigtig god weekend og for nogle rigtig god vinterferie

På personalets vegne – Kristina